Flettebreve

Denne side er til dig, der gerne vil vide mere om, hvordan du bruger UMS modulet Flettebreve. Klikker du på et af de fem links nedenfor, kan du se eksempler på de forskellige former for flettebreve og hente skabeloner med kode, du kan tilpasse til dit behov.

Husk at erstatte evt. statisk tekst i de nedenstående eksempler med skolens aktuelle tekst. Dette omfatter blandet andet domænenavn i velkomstbrev, links til logo'er og lignende.

Eksempler på flettebreve

Der findes en del "variabler" der kan anvendes ved udarbejdelse af flettebreve. Nogle af disse er specielle at bruge, hvorfor vi har valgt at knytte en kommentar til dem.

Ved udarbejdelse af lister med billeder skal man være opmærksom på, at det er stien til billedet der bliver indsat. Dette gør, at man manuelt kan tilrette billedet med hensyn til størrelse, f.eks. "". Det anbefales kun at sætte enten højde eller bredde, således at billedet beholder sin aspekt ratio.

Labels Rows
Ved labels er det muligt at angive hvor mange "kort" der skal fremgå på den enkelte side.
Dette gøres ved at angive et antal rows f.eks: "". Se evt. txt-filen til "udskriftslabels til udklip">>

List Rows
Det samme gør sig gældende ved lister, hvor man har mulighed for at angive hvor mange brugere der skal fremgå pr. side f.eks. "". Se evt. txt-filen til simple liste>>

RowCounter
Denne variabel giver mulighed for at lave lister med numerisk angivelse af rækkerne.

Kontakt supporten

Har du behov for support på UMS eller et af de tilkøbte moduler, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores support på tlf.: +45 42 40 88 15 alle hverdage fra kl. 8.30 til 15.30. Uden for åbningstiden kan du sende os en e-mail på support@inlogic.dk.

Få fjernsupport via TeamViewer

Med TeamViewer kan du få fjernsupport til at løse eventuelle problemer, mens du ser på. Det kræver blot, at du giver os adgang til din computer. Når du klikker på knappen nedenfor, henter du TeamViewer-filen, som du herefter skal køre.