Erfa møde hos inLogic

Arrangementer

21st Century Learning Skills - set i et assessment perspektiv

inLogic er med, når Microsoft og Center for Undervisningsmidler - UCC afholder konferencen 21st century learning skills - set i et assessment perspektiv.

Konferencen sætter fokus på hvorledes man i uddannelsessektoren kan arbejde målrettet med  21st century learning skills (CLS) for at sikre, at børn og unge får de bedst mulige forudsætninger for at begå sig i livet. På konferencen stilles der bl.a. skarpt på nødvendigheden af at kunne måle, vurdere og evaluere 21st CLS  som et supplement eller en sidestilling med det eksisterende karaktersystem.

Konferencen  vil byde på en vekselvirkning mellem mere forskningsbaserede oplæg og talk-shops med dyb forankring i praksiserfaringer med 21st CLS i en skolekontekst.

Så snart vi har mere information om hvor på konferencen, du kan møde os, skriver vi det her på siden. Kontakt gerne vores salgschef, Heine Møller Jensen, på hmj@inlogic.dk, hvis du vil booke et møde under konferencen.

Tid og sted:

21st Century Learning Skills som læringskompas afholdes onsdag d. 7. december hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Læs mere om konferencen her >>