BETT Show

Igen i år er vi med, når der holdes BETT (British education and training technology) Show i London. Messen er for alle, der vil være klogere på, hvad der findes af teknologiske muligheder og hjælpemidler til undervisningssektoren. BETT spænder vidt, fra folkeskolen til ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Derfor er messen altid et stort trækplaster for besøgende fra både ind- og udland.

Mød os på BETT

Det er gratis at deltage på messen og den afholdes den 23.-26- januar. Vi har ingen stand på messen, men er selv besøgende og du kan møde os alle dage. Hvis du har planlagt at tage turen til London og har lyst til at sige hej og få en snak med en af vores konsulenter, som er på messen, så kan du kontakte vores konsulentchef, Rune, på tlf. 6166 0167 eller på mail rum@inlogic.dk og booke et møde. Du kan også være heldig at møde os rundt på messen og til diverse arrangementer, så hiv endelig fat i os.

Messen afholdes i konferencecentret ExCeL London. Adressen er: Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL, England.

Læs mere om BETT på arrangørens hjemmeside: www.bettshow.com