VI FEJRER 10 ÅRS JUBILÆUM MED ET

KÆMPE TILBUD

Microsoft Teams kursus

Book vores Teams ekspert en hel dag til et personligt Teams kursus. Vær med til at bestemme indholdet, så I får idéer og viden til at gøre jeres undervisning i Teams engagerende.

Din pris: kr. 3.999,-*

Normalpris kr. 10.000,-

Køb kurset nu og spar 50%

på Microsoft Teams modulet

Når du køber et Teams kursus får du Office 365 Teams modulet til halv pris,

hvis du bestiller inden den 31. januar 2019**

Din samlede pris for både Teams kursus og modulet

kr. 16.499,-

*Kursusprisen gælder kun for kurser der afholdes i Danmark.
** Gælder ikke installation og årligt vedligehold af Office 365 Teams. Vær opmærksom på at modulet kræver Office 365 Sync.

KØB

Microsoft Teams

Microsoft Teams samler alle de velkendte funktioner i Office 365 i én digital hub med et væld af samarbejdsmuligheder, hvilket gør det nemt at samarbejde og dele Word dokumenter, PowerPoints, Excel osv. Med alt samlet i en app, giver det både lærere og elever mange spændende muligheder. Fx er OneNote Class Notebook integreret i hvert klasserum. Hvis du vil vide mere om hvorfor Teams er et ideelt værktøj for undervisning og læring, kan du læse mere her

OneNote

Med OneNote har undervisere et værktøj som gør det nemt og overskueligt at planlægge fx fag eller klasser. Undervisningsmaterialet kan hurtigt gøres mere spændende med andre Microsoft apps, som fx Forms, Sway og mulighed for at indsætte billeder og videoer. Udover at OneNote har gjort det nemmere at strukture sine noter, giver tilføjelsesprogrammet OneNote Class Notebook mulighed for samarbejdsområder, indholdsbiliotek og elevnotesbøger – alt i en fælles notesbog for hele klassen. Læs mere om hvordan OneNote Class Notebook gør dit undervisningsmateriale struktureret og overskueligt her.

Microsoft Azure

På uddannelsesinstitutionerne har den bagvedliggende it-infrastruktur lige så stor indflydelse på elevernes læring, som de værktøjer og teknikker, der bruges i klasserne. Når en skole booster it-infrastrukturens drift, sikkerhed og fleksibilitet ved at flytte deres servere i skyen, så frigiver det tid og ressourcer fra support af hardware- og netværksproblemer. Med Azure får jeres skole en fleksibel løsning, som kan skaleres efter behov. Det betyder at I også kun betaler for hvad I bruger. Samtidig giver Azure maksimal sikkerhed, fordi Azure overholder en lang række internationale og branchespecifikke standarder og lovgivninger, bl.a. persondataforordningen. Du kan læse mere om Azure og hvilke fordele det giver din skole her.

Er der spørgsmål til moduler, priser eller ønsker I en demo? Så tøv ikke med at kontakte os på 42 40 88 00 eller salg@inlogic.dk.