Erfa møde hos inLogic

Arrangementer

Office 365 netværksmøde

Vi er med, når Microsoft igen holder Office 365 netværksmøde i Lyngby og Aarhus. Møderne er for Microsofts Office 365 kunder og har til formål at opdatere dem om relevante pædagogiske og tekniske nyheder inden for Office 365.

Der vil som altid være en fællessession og to break-out sessioner med et henholdsvis teknisk og pædagogisk fokus. 

Se agenda og tilmeld dig her https://blogs.technet.microsoft.com/dk_uddannelse/2017/03/07/kom-til-forarets-office-365-netvaerksmoder/

På det fælles spor fortæller vi om nyheder og perspektiver for fremtiden for Office 365 i uddannelsessektoren. Herefter vil Carsten Ørkilde fra Herningsholm fortælle om Microsoft Classroom i undervisningen og fortælle mere om perspektiverne i Planner og Flow, der også er en del af Office 365. Herefter vil du kunne opleve HoloLens, den nye brille som åbner for arbejdet med hologrammer i undervisningen.

På det tekniske spor vil en repræsentant fra University College Nordjylland fortælle om UCN’s rejse fra on-prem til skyen med bl.a. Office 365. De har gjort stor brug af SharePoint Online og services fra Azure. Oplægget vil også komme ind på samspillet med UCN’s LMS-system.

Herefter vil Lars Christiansen fra Skolebordet komme ind på hvordan PowerBI kan til at følge vigtige parametre som fx trivsel, elevernes faglige udvikling. Han vil også vise hvordan Office 365 kan præsenteres på en brugervenlig måde og integrere til læringsplatforme.

På det pædagogiske spor kommer Michael Thomsen fra EasyIQ og fortæller om hvordan de bringer Microsoft Classroom i spil i deres løsning. Michael vil også dele ud af erfaringer og eksempler på, hvordan kunder har benyttet de nye muligheder i hverdagen.

Herefter vil en repræsentant fra UCN fortælle om, hvordan de har optimeret de interne arbejdsgange og samarbejdsrelationer ved blandt andet at benytte Groups, Planner og OneNote.

Tid og sted

  • 3. april kl. 12.00-16.00 i Lyngby
  • 20. april kl. 12.00-16.00 i Aarhus