JOBOPSLAG

inLogic søger en Digital Marketing Specialist

Til vores marketingteam søger vi en ambitiøs Digital Marketing Specialist til at udvikle og eksekvere på vores inbound marketingstrategi.  

Vores digitale marketingstrategi og eksekveringen heraf skal løftes til topniveau. Vi skal derfor bruge en analytisk og teknisk stærk marketingspecialist, der kan identificere, tracke og automatisere vores leadgenerering.

Faglighed og engagement

Du bliver en del at et lille marketingteam, hvor du vil blive eksperten på dit område. Derfor er det vigtig, at du er teknisk stærk, at du har erfaring med alle discipliner af inbound marketing, og at du kan drive opgaven fra udvikling af strategi til teknisk opsætning og levering af content som konverterer.

Til dagligt er det vigtigt, at du, ud over at kunne operere i specialistrollen, også kan tage del i teamets øvrige opgaver. De opgaver kunne være at skrive og udsende nyhedsbreve, koordinere arrangementer, tekstproduktion samt design af salgsmateriale og lignende.  

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant længerevarende uddannelse og minimum et par års erhvervserfaring med digital marketing inden for B2B. Du er en dygtig kommunikatør både mundtligt og skriftligt på dansk og også gerne engelsk. Du har et analytisk mindset og god teknisk forståelse.

Som person er du ambitiøs, selvstændig og drevet af at skabe målbare resultater. Du er ansvarsbevidst, en udpræget teamplayer og din personlighed kombinerer empati, samarbejdsevner og handlekraft, som gør at du når i mål med dine opgaver på et meget højt niveau.

Hvem er inLogic?

inLogic udvikler moderne skole-IT-løsninger – både Identity Management Software, apps og portalløsninger – samt bistår skoler i alle niveauer af digitaliseringsprocessen. Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, med kunder inden for 16 forskellige uddannelsestyper i Danmark samt kunder i Grønland, Færøerne og Australien.

Generelt

Stillingen er tidsbegrænset med tiltrædelse hurtigst muligt og frem til udgangen af august 2020. For den rette kandidat kan der efterfølgende være mulighed for fastansættelse. Stillingen er på 37 timer, løn efter kvalifikationer. Er du klar til at søge stillingen, så skynd dig at sende din ansøgning og et CV med foto til job@inlogic.dk. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Ansøgningsfrist den 29. april 2019.

Har du spørgsmål til jobbet?

“Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte mig mig. Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser fortroligt.”

Anneka Lisby Berg
Marketingchef

Tlf: 4240 8870
Mail: ama@inlogic.dk