VI SÆTTER DIGITALISERING I FOKUS MED
TEAMS PLUG'N PLAY

Digital transformation er et velkendt emne og det bliver ikke mindre relevant. Derfor har vi valgt at sætte fokus på digitalisering med Teams Plug'n Play, så du får alt du har brug for til at komme i gang med digitalisering af din skole med Microsoft Teams.

Teams Plug'n Play giver dig en kæmpe besparelse - du skal bare benytte dig af kampagnen inden den 29. oktober 2019 >>

Book dit Microsoft Teams kursus

Book vores Teams ekspert en hel dag til et helt personligt Teams kursus, hvor I er med til at bestemme indholdet, så I får idéer og viden til at gøre jeres undervisning i Teams engagerende. 

Normalpris kr. 10.000,-

Din pris: 7.499,-*

Når du køber et Teams kursus, får du Office 365 Teams modulet til halv pris,
hvis du bestiller inden den 29. oktober 2019.

Du sparer 50% på Office 365 Teams

Du får automatisk synkronisering af data fra jeres studieadministrative system i Teams, hvor du undgår manuel opsætning og vedligeholdelse af brugere i Microsoft Teams. Det giver din skole al mulighed til at være med ind i fremtiden og revolutionere skole-it. Læs mere om modulet her >>

Du får første års vedligehold med i pakken

Når du benytter dig af kampagnen, får du ikke kun rabat på dit personlige Teams kursus og 50% på Office 365 Teams - du får også det første års vedligehold af modulet med i pakken.

Din samlede pris for både Teams kursus og Office 365 Teams modulet

kr. 19.999,-**

Normalpris: kr. 35.000,-

* Kursusprisen gælder kun for kurser der afholdes i Danmark.
** Gælder ikke installation af Office 365 Teams. Årligt vedligehold er efter det første år, ikke inkluderet. Vær opmærksom på at modulet kræver Office 365 Sync.

Køb Teams Plug'n Play

Alle de velkendte funktioner i Office 365

samlet i Microsoft Teams

Én digital hub med et væld af samarbejdsmuligheder, hvilket gør det nemt at samarbejde og dele Word dokumenter, PowerPoints, Excel osv.

Alt samlet i en app giver både lærere og elever mange spændende muligheder. Fx er OneNote Class Notebook integreret i hvert klasserum.

Hvis du vil vide mere om hvorfor Teams er et ideelt værktøj for undervisning og læring, kan du læse mere her >>

Opdag fordelene ved OneNote

Med OneNote har undervisere et værktøj som gør det nemt og overskueligt at planlægge fx fag eller klasser. Undervisningsmaterialet kan hurtigt gøres mere spændende med andre Microsoft apps, som fx Forms, Sway og mulighed for at indsætte billeder og videoer. Udover at OneNote har gjort det nemmere at strukturere sine noter, giver tilføjelsesprogrammet OneNote Class Notebook mulighed for samarbejdsområder, indholdsbibliotek og elevnotesbøger - alt i en fælles notesbog for hele klassen. Læs mere om hvordan OneNote Class Notebook gør dit undervisningsmateriale struktureret og overskueligt her >>

Få maksimal sikkerhed i skyen med Microsoft Azure

På uddannelsesinstitutionerne har den bagvedliggende it-infrastruktur lige så stor indflydelse på elevernes læring, som de værktøjer og teknikker, der bruges i klasserne. Når en skole booster it-infrastrukturens drift, sikkerhed og fleksibilitet ved at flytte deres servere i skyen, så frigiver det tid og ressourcer fra support af hardware- og netværksproblemer. Med Azure får jeres skole en fleksibel løsning, som kan skaleres efter behov. Det betyder at I også kun betaler for hvad I bruger. Samtidig giver Azure maksimal sikkerhed, fordi Azure overholder en lang række internationale og branchespecifikke standarder og lovgivninger, bl.a. persondataforordningen. Du kan læse mere om Azure og hvilke fordele det giver din skole her >>