Project Description

UMS Skole App Studiekort

UMS Skole App Studiekort er et tilkøb, der kan give jer endnu større glæde af at have en tilpasset UMS Skole App. Med studiekortet kan skolen udnytte, at telefonen er mange studerendes foretrukne medie og at de derfor altid har den inden for rækkevidde. Dermed kan skolen kan spare både tid og ressourcer på administration i forbindelse med glemte studiekort.

I kan opnå store besparelser ved at bruge det elektroniske studiekort i UMS Skole App’en, fordi I så ikke skal trykke fysiske studiekort til alle skolens elever, ligesom I heller ikke skal gentrykke bortkomne kort. Igennem besparelserne tjener det elektroniske studiekort hurtigt sig selv hjem.

Slip for manuel registrering af fremmøde

Hvis skolen anvender et kortsystem til fraværsregistrering, som er afhængigt af, at de studerende scanner deres studiekort, når de kommer og går, er der også tidsmæssige besparelser at hente. Med det elektroniske studiekort undgår skolen nemlig at skulle registrere fremmøde manuelt hver gang en elev har glemt sit studiekort.

Fordele ved studiekortet

Der er mange fordele ved at bruge UMS Skole App Studiekort:

• Studiekortet valideres automatisk igennem APP’en

• Skolen, såvel som de studerende selv, sparer tid på at registrere fremmøde manuelt

• Skolen sparer tid og ressourcer på at trykke fysiske studiekort

• De studerende kan altid bevise, at de går på skolen, og de kan derfor f.eks. komme ind til studiefester, opnå studierabat m.m.

• Studerende, der mister sin telefon, kan hurtigt få studiekortet tilbage ved at downloade APP’en på en ny telefon

• Stopper en studerende på studiet, vil vedkommendes adgang til UMS Skole APP, og dermed også til studiekortet, automatisk blive fjernet

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.

Reference

Skive Handelsskole er en af de kunder, der bruger Studiekort i UMS Skole App. Vil du høre, hvad skolen synes om modulet, så kontakt IT-chef Ulrik Mikkelsen på um@skivehs.dk eller tlf. 22 18 17 34.