Project Description

UMS Skole App

Fordele ved UMS Skole App

Med UMS Skole App møder I eleverne på deres hjemmebane. Appen gør det nemt for de eleverne at holde sig opdaterede på og interesserede i skolen og de tiltag, I laver.

Appen er en standard app til iPhone, Android og Windows Phone, som tilpasses jeres behov – både i forhold til indhold og design. I kan f.eks. vælge at bruge skolens farver og at få indsat skolens logo, så appen passer ind i skolens branding. Det giver et ensartet udtryk, uanset hvor brugerne er i kontakt med skolen. Der er også mulighed for at tilrette fx brugernavn i studiekortet, så det passer til jeres skole.

Som udgangspunkt giver UMS Skole App mulighed for at se skema og karakterer, samt for at læse nyheder fra skolen. Vil I have endnu mere ud af appen, kan I tilkøbe moduler, der giver ekstra funktionalitet.

Der er mange fordele ved at få jeres egen, tilpassede UMS Skole App:

  • I viser, at skolen har en skarp IT-profil og I imødekommer eleverne via deres foretrukne kommunikationsform.

  • Eleverne bliver også mere selvhjulpne, og deres tilknytning til skolen øges.

  • I har mulighed for selv, at designe appen med jeres farver og logo. 

  • Appen er simpel og hurtig at installere, og har et brugervenligt design.

  • Appen fås til iPhone, Android og Windows Phone.

Pris

Modulpris kr. 45.000,-

Årligt vedligehold:

20.000,-

Se prisliste

UMS Skole App indeholder

Dine Oplysninger

Som standard kan brugerne se deres egne kontaktoplysninger og ændre deres telefonnummer. Modulet findes også som tilkøb, der giver adgang til flere funktioner.

Nyheder

Få overblik over hvad der rører sig på skolen og bliv opdateret omkring nye arrangementer, tiltag med videre. Nyheder kan automatisk hentes fra jeres hjemmeside eller fra Facebook. Vi har også et nemt interface til at lægge nyheder i app.

Karakterer

Via karakterfunktionen modtager den studerende sine seneste karakterer, så snart de frigives.

Klippekort

Funktionen klippekort, giver S-kursister på sprogskoler mulighed for, at se hvilket klip eller modul de er på, samt hvilke klip som er udløbet og forventet start på.

Lektier

Visning af lektier i appen, giver elever et nemt overblik over deres lektier, som både vises i en samlet lektievisning og i skemaet. Modulet findes også som tilkøb, der giver adgang til flere funktioner.

Push beskeder

Brugerne modtager push beskeder med dagens skema, skemaændringer, nyheder, frigivet karakterer og beredskabsmeddelelser.

Send SMS

Funktionen giver lærere mulighed for, at sendes SMSer til eleverne. Send til et eller flere hold, eller til en eller flere elever. 

Skema

Med skemafunktionen har de studerende altid et opdateret skema lige ved hånden. Den grafisk overskuelige og intuitive kalender giver hurtigt overblik over skemaet og det er muligt at vælge i mellem dags-, uge- og månedsvisning. De studerende kan også se deres lektier i skemaet og beskeder fra underviseren i de enkelte fag. Underviseren kan skrive beskederne direkte i appen.

Skoleinformation

Skolen kan tilføje information om skolen i appen, så eleverne altid har dem lige ved hånden. Der kan tilføjes eksterne links, skolens historie, skolens forskellige uddannelser, information om afdelinger på skolen, kontaktoplysninger og andre gode fakta.

Tilkøb til app

 

Fraværsregistrering

Med Fravær Basis og Fraværsregistrering i UMS Skole App får I utrolig mange funktioner, der nemt og enkelt skaber overblik og letter hverdagen for både de studerende og ansatte.

Mit fravær

Under Mit Fravær kan de studerende altid holde sig opdaterede med deres eget fravær. Her har de en overskuelig oversigt med deres samlede fraværsprocent, og de kan se hvordan fraværet er fordelt. De kan også tilføje fraværsårsager til timer de er blevet registreret fraværende i.

Hvis en elev er syg eller af anden årsag er fraværende, kan han/hun selv melde sig fraværende via appen under ‘Meld fravær’. Her kan eleven også skrive en årsag til fraværet.

Fraværsregistrering

Med appen kan lærerne hurtig markere hvem der er til stede, hvem der er kommet for sent og hvem der har enten lovligt eller ulovligt fravær. Det er både hurtigere og nemmere, end på en computer, der først skal startes op. Hvis alle lærere kan spare minutter, hver gang der fraværsregistreres, løber det hurtigt op i mange timer.

Er der modtaget sms’er fra eleven eller er der skrevet noter til elevens fravær, kan det ses via appen.

Du kan læse mere om Fraværsregistrering i appen her. 

Studiekort

Modulet Studiekort giver eleverne et elektronisk studiekort og lærere et medarbejderkort, direkte på deres smartpgone. Skolen sparer at lave studiekort, da det findes i appen og eleven derfor altid har det inden for rækkevidde.

Studiekortet har en valideringsknap, som opdaterer oplysningerne på kortet. Det fjerner risikoen for snyd og bekræfter på et øjeblik, at eleven går på skolen.

Lær mere om hvordan Studiekort kan hjælpe jeres skole her. 

Tilkøb til web og app

 

Dine oplysninger/brugerinfo

Elever og lærere kan hurtigt opdatere kontaktoplysninger og billede. Du kan læse mere om brugerinfo her.

Lektier

Lærere kan oprette lektier direkte i appen, som automatisk sendes videre til andre steder, f.eks. under Office 365 og G Suite. Hvis du vil vide mere om modulet Lektier, kan du se her.

Links

Brugerne får adgang til skolens mest benyttede IT-systemer og services, som f.eks. LMS systemer, ordbøger, vidensdatabaser, skolens sociale medier osv.  Lær mere om hvad modulet Links kan her.

Parkering

Vi har integration til ParkZone, City Parkeringsservice og APCIA Parkering, så studerende og ansatte nemt kan få parkeringstilladelse til skolens parkeringsplads, ved at indtaste bilens registreringsnummer i appen. Læs mere om hvad Parkeringsmodulet kan her.

Skift dit kodeord

Elever og lærere kan nemt og enkelt skifte deres kodeord via appen. UMS sikrer, at brugerens password synkroniserer til, og overholder password-politikker for alle andre IT-systemer, f.eks. AD, UNI-C, G Suite, Office 365, LMS systemer m.m. Du kan læse mere her.

SMS Beredskab

Lærere kan slå alarm direkte fra appen. Alle der har appen, vil få en push besked med beredskabsmeddelelsen. Du kan læse mere om SMS Beredskab her.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. UMS Skole App er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.

Reference

Skive Handelsskole er en af de kunder, der bruger UMS Skole App. Vil du høre, hvad skolen synes om appen, så kontakt IT-chef Ulrik Mikkelsen på um@skivehs.dk eller tlf. 22 18 17 34.