UNI-C Data Provider

Dette modul opretter automatisk Uni-Logins til brugere, der ikke allerede har UNI-Login. Modulet leverer data retur til STIL, så der oprettes rigtige UNI-Logins til f.eks. kursister. STiL genererer UNI-Logins på baggrund af de sendte oplysninger og UMS henter dem retur.

UNI•Login er et digitalt ID for elever og ansatte på institutioner, som giver adgang til en lang række pædagogiske services og online læremidler. UNI•Login kan bruges til webtjenester, som institutionerne kan abonnere på, såvel som til gratis webtjenester.

Institutionerne benytter ofte UNI•Login til adgangsstyring på lokalnet, intranet, trådløse net, skytjenester og andre webløsninger, hvor brugerne skal sikres nem adgang.

UNI-Login leveres af STIL, Styrelsen for IT og Læring, der tidligere hed Uni-C.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. UNI-C Data Provider er afhængig af modulet SLI.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.

Reference

Skive Handelsskole er en af de kunder, der bruger UNI-C Data Provider. Vil du høre, hvad skolen synes om modulet, så kontakt IT-chef Ulrik Mikkelsen på um@skivecollege.dk eller tlf. 22 18 17 34.