At sende SMSer er en hurtig og moderne måde at kommunikere med elever og ansatte på. Med inLogic SMS Gateway er det muligt at udsende SMSer fra UMS, 3. parts eller egenudviklede services. Det giver mange muligheder, uanset om du skal sende en SMS til hele skolen på én gang eller blot til en enkelt elev. 

Det bliver hurtigt til mange SMSer der skal afsendes i løbet af en skoledag. Derfor har vi lavet plads til op til 8 modems, så der er kapacitet til at sende mange SMSer ud på én gang. 

På den måde går der ikke lang tid før en SMS er sendt ud, selv om det er til hele skolen. Hvis der fx opstår en krisesituation, kan du hurtigt få sendt en SMS og notificeret alle på skolen om evakuering (kræver modulet SMS Beredskab). Har du integration til et 3. parts system som fx BOSS integration, kan du også sende en besked til en elev om at den bestilte bog er klar til afhentning på biblioteket (kræver modulet SMS Webservice).

Du kan læse mere om hvad vores UMS moduler kan løse på vores produktside.

Pris

Pris kr. 6.000,-

Installationstid: 2 timer

Features

0
SMSer i minuttet

Kun
HTTPS

Web interface
til administration af modem

Specifikationer

inLogic SMS Gateway er webbaseret og der stilles ingen krav til DNS navn. inLogic SMS Gateway skal have et certifikat på domænet, så trafikken kører sikkert via SSL.