Aktuelle driftsmeddelelser

Information om driftmeddelelser og kendte problemer.

Opdateret:

UMS

Microsoft School Data Sync

STIL/UNI-Login

Har du brug for hjælp?

Oplever du fejl på UMS eller nogle af de systemer vi integrerer til men står de ikke på denne side? Så er det sandsynligvis fordi vi enten ikke er bekendt med fejlen eller fordi vi er ved at undersøge det nærmere. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du oplever fejl eller du har spørgsmål.

Kontakt support på tlf.: 4240 8815 alle hverdage fra kl. 8.30 til 15.30. Eller send en e-mail på Support@inlogic.dk