Vil du være med til at udvikle og sælge landets mest fleksible og ressourcebesparende brugerhåndteringsløsning, UMS? 

UMS anvendes allerede på over 500 skoler, foruden en række kommuner og sygehuse. Der kommer hele tiden flere kunder til og det er vigtigt for os, at vi altid yder den bedste service til både dem og de eksisterende kunder. Derfor søger vi løbende nye folk, der kan gøre vores team endnu stærkere og som kan tilføre teamet nye kompetencer og ny viden.

Mener du, at du kan det, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder både, når vi søger nye kollegaer og når vi ikke gør. Læs om evt. ledige stillinger nedenfor og se, hvordan du sender os en uopfordret ansøgning.

Vil du gerne være en del af team inLogic?

Vi har ingen ledige stillinger slået op lige for tiden, men vi er altid på udkig efter dygtige og motiverede kollegaer, så du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Kan du bidrage med noget, som du synes, vi mangler i teamet? Har du kompetencer og viden til at give vores kunder en endnu bedre oplevelse med UMS? Så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Skriv til os på job@inlogic.dk og skriv ’Uopfordret ansøgning’ i emnelinjen.

Hvem er inLogic?

Vi har lavet en side, hvor du kan læse mere om firmaet, hvis du vil vide mere om hvem vi er. Her kan du læse om, hvordan virksomheden startede, hvad der er sket siden da og hvilke værdier inLogic har. Du kan også se alle os der er med til at skabe Team inLogic. Tip: Hold musen hen over vores billeder.

Læs mere om inLogic