Arrangementer hos inLogic

Hos inLogic holder vi løbende forskellige arrangementer, du kan deltage i. F.eks. afholder vi Education Tech Summit hvert år i både Horsens og København. På Education Tech Summit har du mulighed for at blive opdateret på den seneste viden indenfor blandt andet skole-it.

Vi vil give dig indblik i hvad vores samarbejdspartnere og vi selv arbejder på, men også berige dig med viden omkring nogle af de ting der er aktuelle sig indenfor skole-it lige nu. Alt sammen noget vi er sikre på vil styrke jer i digitaliseringen af jeres skole, så I får en mere effektiv arbejdsdag.

Derudover kan du også møde os til eksterne events. Vi deltager f.eks. hvert år i forskellige branchefaglige messer og konferencer. Det gør vi, så vi hele tiden kan holde os på forkant med udviklingen. Derved kan vi også fortsat yde dig den bedste service og support.

Tidligere arrangementer

21. april 2021 – Education Tech Summit 2021 (afholdt som virtuelt event)

Indhold og agenda

Gennem det sidste år har undervisningen været præget af nedlukning af skoler og uddannelsesinstitutioner, fjernundervisning og nødundervisning. Det har været et år fuld af omvæltninger og nye udfordring for mange undervisere og lærere. Både på folkeskoler, ungdomsuddannelser og de videregående uddannelser. Vi prøver at sætte fokus på alt det, vi har lært det sidste år i forbindelse med undervisningen, samt hvordan vi kan gå fra at reagere på Corona til at vende retur til en ny virkelighed i undervisningen. På Education Tech Summit prøver vi at give plads til at alle kan dele erfaringer fra det sidste år samt forsøge at tale ind i, hvordan vi kan gentænke undervisningen til den nye virkelighed, vi alle står overfor. Vi vil have flere gæstetalere på Education Tech Summit, som vil dele de erfaringer, de har gjort og invitere jer alle til aktivt at deltage i debatten, så vi alle kan være klar til fremtiden. 

Malene Grandjean, Vicedirektør på EUC Nordvestsjælland delte de erfaringer, som hun har gjort gennem det sidste Corona-prægede år.

Online møder med nærvær
Online møder kan have en tendens til at blive korte, effektive og uden så meget interaktion. I længden kan det betyde reduceret inddragelse, manglende kreativ udfoldelse og dermed manglende udvikling af afdelingen. Jeg kan komme med en række praktiske tips og tricks til, hvordan man skaber den gode, nærværende og inkluderende stemning til online møder, hvor involvering, kreativitet og den kvalificerende interaktion understøttes.

Trivselsfokus, når der er fysisk afstand
Trivsel er understøttende for, at både drift og udvikling kan fungere, og når der er fysisk afstand mellem ansatte, brugere, elever og alle andre i organisationen, så mister man den daglige føling med den menneskelige trivsel. Derfor er det ekstra vigtigt at have fokus på dette i en tid, hvor hele eller dele af arbejdsprocesserne er omlagt til den virtuelle arbejdsplads. Jeg kan komme med forskellige bud på, hvordan man kan fastholde et trivselsfokus på den virtuelle arbejdsplads.

SALG t // 42 40 88 00 e // salg@inlogic.dk 08.30 -16.30 SUPPORT t // 42 40 88 15 e // support@inlogic.dk 08.30 - 16.00 HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ny viden og inspiration

Hvilken type nyhedsbrev ønsker du?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.