Arrangementer

Hos inLogic holder vi løbende forskellige arrangementer, du kan deltage i. F.eks. afholder vi Education Tech Summit hvert år i både Horsens og København. På Education Tech Summit har du mulighed for at blive opdateret på den seneste viden indenfor blandt andet skole-it.

Vi vil give dig indblik i hvad vores samarbejdspartnere og vi selv arbejder på, men også berige dig med viden omkring nogle af de ting der er aktuelle sig indenfor skole-it lige nu. Alt sammen noget vi er sikre på vil styrke jer i digitaliseringen af jeres skole, så I får en mere effektiv arbejdsdag.

Derudover kan du også møde os til eksterne events. Vi deltager f.eks. hvert år i forskellige branchefaglige messer og konferencer. Det gør vi, så vi hele tiden kan holde os på forkant med udviklingen. Derved kan vi også fortsat yde dig den bedste service og support.

Workshop – 30. april 2020

Microsoft Innovative Educator certificering

Bliv Microsoft Innovative Educator

Idet skoler over hele verden reagerer på COVID-19, har behovet for fjernundervisningsværktøjer aldrig været større. For at gøre overgangen til fjernundervisning lettere har vi, hos inLogic, besluttet at tilbyde en unik workshop på 3 timer hvor du, som underviser, vil blive introduceret til den store palette af værktøjer, som Microsoft Education tilbyder og derudover vil du blive kvalificeret til at deltage i Microsofts innovative netværk af undervisere.

I Microsoft Educator Center har Microsoft oprettet ressourcer, træning og vejledninger, som vi håber vil hjælpe skoler, undervisere, studerende og deres familier, når de arbejder med fjernundervisning som “det nye normale”. Bliv en del af det exclusive Microsoft Innovative Educator netværk med en Microsoft Innovative Educator certificering, som du vil opnå efter denne workshop.

inLogic tilbyder helt ekstraordinært en gratis Microsoft Innovative Educator instructor-led workshop:

Torsdag 30. april kl 10-13

Efter deltagelse i workshoppen er du kvalificeret til at være Microsoft Innovative Educationer, og du vil modtage et link, hvor du kan komme igang med Microsoft Innovative Educator netværket.

Tilmeld dig til Microsoft Innovative Educator workshoppen her

Har du brug for yderligere oplysninger så kan du kontakte Jes Clausen fra inLogic på +45 42 40 88 52 eller jec@inlogic.dk

SALG t // 42 40 88 00 e // salg@inlogic.dk 08.30 -16.30 SUPPORT t // 42 40 88 15 e // support@inlogic.dk 08.30 - 16.00 HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ny viden og inspiration

Hvilken type nyhedsbrev ønsker du?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.