inLogic er en Microsoft-baseret it-virksomhed i vækst med et stærkt team af kompetente og erfarne it-specialister. Vores kernekompetencer er centrerede om vores user management system, UMS; en automatisk brugerhåndteringsløsning. UMS er modulopbygget og kan skræddersyes til netop jeres individuelle behov, uden at afvige fra at være en standardløsning.

Sådan startede eventyret

Den software som vi i dag kender som UMS, blev udviklet i 2001. Dengang havde Justin og Kim en helt anden hverdag som Microsoft konsulententer. De kunne dog se, at IT-systemet til skoler gav udfordringer og frustrationer, og det skabte et behov. Et behov for en administrativ løsning til at samle og synkronisere de mange løse ender i forskellige databaser. Det resulterede i lanceringen af UMS, et automatisk brugerhåndteringssystem, som i dag er kernen i inLogic.

Efter at have arbejdet på UMS-projektet ved siden af deres fuldtidsjob, blev nyheden om det fantastiske system spredt til så mange kunder, at det ikke længere var et sideprojekt. I december 2008 blev inLogic grundlagt og huser i dag 10 ansatte i Danmark og 12 ansatte i udlandet.

Vores værdier

Hos inLogic behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Derfor gør vi hvad vi kan, for at give vores kunder den bedst mulige service. Vi har fokus på, at yde en optimal service ved åbenhed, hurtig responstid og en høj grad af lydhørhed over for kundeønsker. Det betyder bl.a., at du hos os kan få support og vejledning af vores udviklere, som til daglig udvikler og forbedrer UMS, og derfor kender systemet ud og ind.

‘Det kan vi gøre smartere’ – så enkelt er det. Vi anser det som vores job at skabe automatiske og integrerede løsninger, som virkelig gør en forskel for vores kunder. Hos os er hele teamet engageret i vores produkter og de fordele det giver vores kunder. Derfor har vi fokus på nye muligheder, funktioner og en konstant optimering af eksisterende løsninger, så vi kan give det bedste til vores kunder – det ligger i vores natur at gøre det lille ekstra for vores kunder.

inLogic DNA

Hos inLogic har vi en afslappet atmosfære med højt humør, som ofte bliver bemærket af både kunder og partnere, og det er noget vi værdsætter højt. Vi tror på, at det er vigtigt at have fantastisk dygtige mennesker, som kan være med til at fastholde vores fælles værdier – det gør os unikke.

Vi er mere end UMS

Vi er Microsoft Authorized Education Partner (AEP) certificeret, så vi kan give vores kunder en endnu bedre oplevelse med UMS. Ved at være AEP certificeret, kan vores kunder føle sig trygge ved, at vi har den nødvendige markedsviden til at imødekomme vores kunders behov. Det betyder også, at vi er certificeret til at tilbyde vores kunder Microsoft Education licenser – vi er også Cloud Solution Provider (CSP), så I kan finde os under Microsoft Partner Center.

Det er samtidig vigtigt for os, at vores udviklere har nødvendig viden til, at yde den bedste service. Derfor er vores udviklere Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD App Builder). Det betyder, at de er certificeret i Windows Azure og Webservices, så de har har viden om, og kompetencer til at udvikle moderne mobile webapplikationer og webservices.

Teamet bag inLogic

Vi er et tæt team af passionerede mennesker fordelt i udvikling, konsulent, salg og marketing, som alle bidrager til at skabe inLogic.

Justin Gress Howson
Justin Gress HowsonCEO
E-mail: juh@inlogic.dk
Mobil: 2237 9337
Tarik Kale
Tarik KaleSalgschef
E-mail: tfk@inlogic.dk
Mobil: 4240 8875
Jes Groth Clausen
Jes Groth ClausenBusiness Development Manager
E-mail: jec@inlogic.dk
Mobil: 4240 8852
Kim Andersen
Kim AndersenCTO
E-mail: kia@inlogic.dk
Mobil: 2291 8055
Kim Hjort Madsen
Kim Hjort MadsenSeniorudvikler
E-mail: khm@inlogic.dk
Mobil: 4240 8882
Patrick Zancheta Hangaard
Patrick Zancheta HangaardJunior udvikler
E-mail: pah@inlogic.dk
Mobil: 4240 8883
Kevin Petersen
Kevin Petersen App udvikler
E-mail: kpe@inlogic.dk
Mobil: 4240 8884
Christian Nordtorp Andersen
Christian Nordtorp Andersen Hosting & Operations Manager
E-mail: cna@inlogic.dk
Mobil: 4240 8854
Mads Engholm Jensen
Mads Engholm JensenIT-Supporter
E-mail: mej@inlogic.dk
Mobil: 4240 8853
Oliver Risskov
Oliver RisskovIT-Supporter
E-mail: ori@inlogic.dk
Mobil: 4240 8826
Bogholderi

Teamet bag inLogic Pakistan

Aslam Khan
Aslam KhanProject Manager
Shakeel Iqbal
Shakeel IqbalTechnical Lead
Syed Obaid Ur Rehman
Syed Obaid Ur RehmanTechnical Lead
Muhammad Saqib
Muhammad SaqibPrincipal Software Engineer
Ashan Javied
Ashan JaviedSenior Software Engineer
Jawad Qayyum
Jawad QayyumSenior Software Engineer
Hamza Iftikhar
Hamza IftikharSoftware Engineer
Waleed Aslam
Waleed AslamSoftware Engineer
Muhammad Fahd
Muhammad FahdSoftware Engineer
Salman Javed
Salman JavedQA Engineer
Muhammad Azeem
Muhammad AzeemQA Engineer
Mahad Shahid
Mahad ShahidTraineer Engineer

Vil du gerne være en del af Team inLogic?

Kan du bidrage med noget, som du synes, vi mangler i teamet? Har du kompetencer og viden til at give vores kunder en endnu bedre oplevelse med UMS?

Så kan du læse mere om, hvordan du kan blive en del af Team inLogic ved at trykke på knappen herunder.