SPAR PENGE PÅ DINE
MICROSOFT EDUCATION LICENSER

Du bør tage en snak om dine licenser med inLogic

Har du overblik over jeres Microsoft Education licenser? Og hvilke licenser har I brug for?

 

Vi ser tit, at mange skoler mangler overblik over deres licensløsning og ikke har den optimale sammensætning til deres institutionstype. Microsoft Education licenser er noget, mange ikke tænker over, kan optimeres, og derfor vil vi gerne gennemgå og rådgive jer omkring jeres licenser. Det giver skolen en fordel, at I har præcis den sammensætning af licenser, som skolen har brug for til gavn for økonomien, IT-afdelingen samt lærer og elever. Kort sagt, vi sørger for, at I ikke betaler for overflødige licenser, men kun det antal I reelt har brug for.

Få overblik over dine licenser

Som din stolte UMS leverandør tilbyder vi, at gennemgå dine licenser med dig for at sikre, at du har den mest attraktive aftale. Vi hjælper dig med at få overblik over dine licenser, og rådgiver dig om, hvilke licenser som passer bedst til skolens behov.

 

Vi har allerede hjulpet flere med deres licenser – skal vi også hjælpe dig?

JEG VIL GERNE RÅDGIVES - RING MIG OP

Slide Har du et spørgsmål? Jes er klar til at svare Hvis du har spørgsmål til dine licenser og om du har den rigtige løsning, sidder Jes klar til at rådgive dig. Tlf: 4240 8852 Mail: jec@inlogic.dk #7cd3c8

SALG t // 42 40 88 00 e // salg@inlogic.dk 08.30 -16.30 SUPPORT t // 42 40 88 15 e // support@inlogic.dk 08.30 - 16.00 HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ny viden og inspiration

Hvilken type nyhedsbrev ønsker du?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.