Kontakt supporten

Har du behov for support på UMS eller et af de tilkøbte moduler, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores support på tlf.: +45 42 40 88 15 alle hverdage fra kl. 8.30 til 15.30. Uden for åbningstiden kan du sende os en e-mail på support@inlogic.dk.

Få fjernsupport via TeamViewer

Med TeamViewer kan du få fjernsupport til at løse eventuelle problemer, mens du ser på. Det kræver blot, at du giver os adgang til din computer. Når du klikker på knappen nedenfor, henter du TeamViewer-filen, som du herefter skal køre.