Microsoft Teams

Microsoft Teams samler alle de velkendte funktioner i Office 365 i én digital hub med et væld af samarbejdsmuligheder, hvilket gør Teams til et ideelt værktøj for undervisning og læring.

I Teams kan du oprette rum til klassesamarbejde, der gør det nemt at styre klassens arbejdsgange og giver mulighed for at kommunikere hurtigt men struktureret. OneNote Class Notebook er integreret i hvert klasserum, så læreren nemt kan producere og organisere undervisningsmateriale direkte fra Teams.

De øvrige Office 365 apps er også direkte tilgængelige i Teams. Det er derfor nemt at samarbejde og dele Word dokumenter, PowerPoints, Excelark osv. Ved at tilføje andre apps, inddrage samtaler, video osv. til at skabe motiverende og sjovt indhold, styrkes elevernes deltagelse og giver alle elever mulighed for at blive set og hørt.

Microsoft Teams er ikke kun til klassesamarbejde. Det understøtter enhver form for samarbejde og åbner for helt nye kommunikationsmåder på tværs af skolen.

Hvordan ser det ud?

Der er flere screenshots og input til hvordan du kan bruge Teams i vores vejledning nedenfor.

Hvis du er interesseret i at se hvordan du kan bruge Teams, så har vi lavet en vejledning med input til hvordan du kan blive klar til skolestart med Teams.

Bliv klar til skolestart med Teams – Vejledning

Teams er på vej som modul i UMS

Vi er også ved lægge sidste hånd på en integration til Teams, til de skoler der gerne vil undgå manuel opsætning og vedligeholdelse. Hvis du ønsker at vide mere om modulet, kan du kontakte os på tlf. 42 40 88 00 eller skrive til os på salg@inlogic.dk. Vi melder selvfølgelig ud, når modulet er helt færdigt – så hold øje med din mail, hvis du modtager vores nyhedsbrev.