Hvad er UMS Education?

UMS Education er et automatisk brugerhåndteringssystem, der er udviklet til uddannelsessektoren. UMS samler og opdaterer automatisk data fra systemer som EASY, LUDUS, STADS, SIS, LECTIO, TABULEX, KMD Elev m.fl. og fjerner timelange administrative opgaver. UMS systemet genererer én samlet database der synkroniserer informationer med de andre databasesystemer. På den måde bliver der skabt ét brugernavn pr. bruger, der synkroniseres med alle systemer.

UMS er modulopbygget og kan sammensættes efter ønsker og behov fra undervisere, IT-personale og brugere, så I får en enkelt og effektiv løsning, der indeholder alt det I har brug for – hverken mere eller mindre.

Afhængigt af, hvilke moduler I tilkøber, kan UMS Education automatisere mange manuelle opgaver, så der frigives tid for IT-afdelingen, som i stedet kan løse andre opgaver, ligesom UMS’ selvhjælpsfunktioner og app også kan gøre hverdagen lettere for jeres lærere og elever.

Mere end 400 danske skoler bruger allerede UMS, herunder gymnasier, erhvervsskoler, erhvervsakademier, VUC’er, sprogskoler, landbrugsskoler og SOSU-skoler. For mere information om UMS Education, herunder priser, læs vores produktbrochure som du finder i boksen til højre.

Moduler, der kan bruges sammen med UMS Education: