Slide MICROSOFT EDUCATION LICENS

inLogic er også din betroede licenspartner

Har du overblik over jeres Microsoft Education licenser? Hvilke licenser har I og er det i virkeligheden den helt rigtige licensløsning for jer?

Vi har gennem lang tid oplevet, at mange skoler mangler overblik over deres licensløsning og ikke har en passende løsning til deres institutionstype. Licenser er mange steder et meget nedprioriteret område, og det synes vi er ærgerligt, for det kan gavne både økonomien, IT-afdelingen samt lærer og elever, at skolen har den helt rigtige Microsoft Education licensaftale.

JEG VIL GERNE RINGES OP

Slide Vi starter med et godt tilbud til dig Frem til den 15. juni sætter vi derfor ekstra fokus på dine licenser.

Som din betroede UMS-partner tilbyder vi at gennemgå dine Microsoft Education licenser med dig for at sikre, at du har den mest attraktive aftale.

Bestiller du din licensgennemgang i dag, får 5% rabat på licensaftaler købt på CSP for 1 år.
JEG VIL GERNE RÅDGIVES

Slide Har du et spørgsmål? Jes er klar til at svare Hvis du har spørgsmål til dine licenser og om du har den rigtige løsning, sidder Jes klar til at rådgive dig. Tlf: 4240 8852 Mail: jec@inlogic.dk #7cd3c8

SALG t // 42 40 88 00 e // salg@inlogic.dk 08.30 -16.30 SUPPORT t // 42 40 88 15 e // support@inlogic.dk 08.30 - 16.00 HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os HER BOR VI Silkeborgvej 140 8700 Horsens Find hjem til os Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ny viden og inspiration

Hvilken type nyhedsbrev ønsker du?

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der medfølger i hver nyhedsmail.