itslearning skemabrikker

Modulet itslearning skemabrikker sender skemadata ind i kalenderen i itslearning, så elever og undervisere har både personlige skemadata og aktiviteter samlet i kalenderen. Fx kan de se skemabrikker for et fag.

Skemabrikkerne bliver automatisk oprettet og vedligeholdt for både elever og undervisere på baggrund af data fra skemalægningssystemet. Det vil sige at al skemadata fra fx Lectio eller easy, bliver synkroniseret i itslearning – også hvis du har flere systemer, som UMS trækker skemabrikker fra. Det betyder, at hvis en lektion flyttes i skemalægningssystemet, så vil den også blive flyttet inde i kalenderen i itslearning.

Det gør, at data er tilgængelig, der hvor det bliver brugt, så der ikke skal oprettes samme data flere steder og al vigtig information vedrørende skemaet, er tilgængelig ét sted. Fx letter det arbejdsgangen når lærere skal oprette læringsforløb og giver eleverne bedre overblik over deres læring.

De forskellige skemabrikker oprettes med deres egen baggrundsfarve, som vi allerede kender det fra itslearnings kalender. Samtidig har både elev og underviser mulighed for at filtrere de forskellige fag, så man kan vælge at se ét eller flere fag for en periode.

Som lærer er det også muligt at tilføje en ekstra beskrivelse til en kalenderhændelse og at se hændelsesnoter, som er tilknyttet skemabrikkerne. De kan også tilknytte skemabrikker til deres læringsplan, så fx undervisningsmateriale og lektier bliver knyttet sammen mellem skemadata og læringsplan i kalenderen. Lærere skal derfor ikke oprette skemadata separat og kan planlægge deres læringsplaner på en mere overskuelig måde.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. itslearning skemabrikker er afhængig af modulet itslearning.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.