inLogic er en Microsoft-baseret it-virksomhed i vækst med et stærkt team af kompetente og erfarne it-specialister. Vores kernekompetencer er centrerede om vores user management system, UMS; en automatisk brugerhåndteringsløsning. UMS er modulopbygget og kan skræddersyes til netop jeres uddannelsesinstitutions individuelle behov, uden at afvige fra at være en standardløsning.

Skab din egen løsning

Med UMS, leveres en modul-baseret løsning, hvor fleksibilitet og tilpasning er i højsædet. Som kunde kan du selv vælge de moduler der modsvarer netop jeres aktuelle behov. Samtidig bestræber vi os på at imødekomme vores kunders ønsker med henblik på udvikling af fremtidige moduler. Som særligt konkurrenceparameter lægger vi hos inLogic stor vægt på, at opgraderinger og konfigurering i høj grad kan udføres af vores kunder selv, så du sparer både ventetid og dyre supporttillæg. Det er logik for os!

Dine meninger, ideer og ønsker

Hos inLogic har vi fokus på optimal service, åbenhed, hurtig responstid og en høj grad af lydhørhed over for kundeønsker. Vi servicerer mere end 500 skoler og 550.000 brugere over hele landet. Derfor afholder vi hvert år mindst to årlige ERFA-møder, hvor der udveksles erfaringer, debatteres og informeres om nye egenskaber og produkter fra inLogic og andre relevante samarbejdspartnere.

Interesseret?

Vil du også vide, hvordan du får en mere logisk brugerhåndtering, har du et ønske eller spørgsmål, så kontakt os eller prøv vores UMS-løsning gratis i 30 dage.

inLogic A/S

Hvem er inLogic?

inLogic blev grundlagt som virksomhed i december 2008. Men softwaren, som danner grundlaget for vores automatiske brugerhåndteringssystem, UMS, blev udviklet allerede i 2001. Baggrunden En stigende efterspørgsel fra en lang række uddannelsesinstitutioner, der manglede en administrativ løsning til at samle og synkronisere de mange løse ender i forskellige databaser, resulterede i lanceringen af UMS.
Hos inLogic behandler vi andre som vi selv vil behandles. Derfor gør vi, hvad vi kan for at give vores kunder den bedst mulige service. Det betyder bl.a., at du hos os kan så support og vejledning af vores udviklere, som til daglig udvikler og forbedrer UMS og som derfor kender systemet ud og ind.
Ved at vælge UMS fra inLogic, får du en standardløsning, der bliver skræddersyet til dit behov. UMS er modulopbygget og fordi der er over 80 forskellige moduler, du kan vælge imellem, kan du sammensætte løsningen ud fra jeres individuelle behov, så I får det, I har brug for – hverken mere eller mindre.

inLogic kort fortalt

0
Antal UMS moduler
0
Antal medarbejdere
0
Microsoft Gold Partnership