JOBOPSLAG

inLogic søger en sælger

Vi søger en udadvendt og engageret sælger med teknisk indsigt, som er dygtig til at opbygge stærke relationer til kunderne.

 

Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor det går stærkt? Elsker du at lære nyt og ønsker du at være en af de bedste sælgere i IT-branchen? Så er det dig vi står og mangler!

 

Proaktiv indstilling i et job med stort udviklingspotentiale
Som sælger hos inLogic bliver din vigtigste opgave at yde den bedste service til vores kunder. Du vil hurtigt få et stort ansvar og selvstændigt stå for flere elementer af salgsprocessen. På sigt skal du være selvkørende med dit eget ansvarsområde. For at kunne få succes i denne stilling er det vigtigt, at du har lyst til at lære, har teknisk forståelse og en proaktiv tilgang til jobbet.

 

Nogle af de primære opgaver er:
• Kundehåndtering
• Mødekoordinering
• Udarbejdelse af præsentationer og materiale til møder
• Kundemøder
• Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse
• Planlægning og deltagelse i konferencer

 

Opgaverne betyder, at du skal være god til at snakke med alle typer mennesker både ansigt-til-ansigt og i telefonen. Du skal være struktureret og have styr på alle detaljer – både når det gælder planlægning, udarbejdelse af tilbud og håndtering af dokumenter.

 

Du vil få din daglige gang på kontoret i Horsens, men også dage ude af huset til kundemøder og arrangementer.

 

For at komme i betragtning til jobbet skal du:
• Være serviceminded
• Have teknisk og it-mæssig forståelse, så du på sigt kan omsætte kunders behov til konkrete løsninger – det betyder at du helst skal vide, hvordan et typisk server setup ser ud
• Være ambitiøs og finde det naturligt at levere høj kvalitet selv i pressede situationer
• Være hjemmevant i Office-pakken samt dygtig til mundtlig og skriftlig kommunikation på både dansk og engelsk

 

For den rette kandidat er der store udviklings- og karrieremuligheder, så hvis du kunne se dig selv i dette job, så send os en ansøgning hurtigst muligt.

 

Generelt
Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer, løn efter kvalifikationer. Ansøgning og CV med foto modtages på job@inlogic.dk senest den 15. august 2019.

 

Yderligere informationer fås ved salgschef Tarik på tfk@inlogic.dk.

 

Om inLogic
inLogic udvikler moderne skole-IT-løsninger – både Identity Management Software, apps og portalløsninger – samt bistår skoler i alle niveauer af digitaliseringsprocessen. Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, med kunder inden for 16 forskellige uddannelsestyper i Danmark samt kunder i Grønland, Færøerne og Australien.

Har du spørgsmål til jobbet?

“Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte mig mig. Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser fortroligt.”

Tarik Faruk Kale
Salgschef

Mail: tfk@inlogic.dk