Study Quiz integration

Med Study Quiz integrationen kan skolen nemt komme i gang med at bruge Study Quiz app’en i undervisningen. Integrationen sørger for at sende brugerinformation for både elever og undervisere til Study Quiz, så brugerne kan logge ind med det brugenavn og password de bruger til skolens IT-system.

Få mest muligt ud af undervisningen

Study Quiz er en app, der kan bruges aktivt som en del af undervisningen, til forberedelse inden timerne og til at tjekke, om eleverne har forstået ugens emne, dagens tekst eller et spørgsmål i undervisningen. Samtidig gør den det muligt at følge elevernes udvikling, så undervisningen kan tilpasses til det helt rigtige niveau.

For at kunne bruge Study Quiz skal både undervisere og elever have adgang til app’en via et personligt login. Med Study Quiz integrationen slipper IT-afdelingen for at oprette logins til skolens brugere manuelt, hvilket sparer skolen både tid og ressourcer.

Integrationen gør det muligt at sende brugerinformation til Study Quiz via UMS. Det betyder, at undervisere og elever kan bruge det brugernavn og password, de bruger på skolen, til at logge ind i app’en. De slipper altså for at skulle huske endnu et password og det mindsker risikoen for spildtid på grund af glemte passwords.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. StudyQuiz integration er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.