Office 365 Teams

Vores Teams integration er udviklet til skoler, som gerne vil undgå manuel opsætning og vedligeholdelse i forbindelse med brug af Microsoft Teams. UMS sørger for, at data fra jeres studieadministrative system synkroniseres med Teams, så det er hurtigt og nemt at komme i gang med at bruge det. UMS holder styr på, at alle brugere og hold oprettes i Teams, at de vedligeholdes og nedlægges igen, når de ikke længere er på skolen.

Microsoft Teams samler alle de velkendte funktioner i Office 365 i én digital hub med et væld af samarbejdsmuligheder, hvilket gør Teams til et ideelt værktøj for undervisning og læring.

I Teams kan du oprette rum til klassesamarbejde, der gør det nemt at styre klassens arbejdsgange og giver mulighed for at kommunikere hurtigt men struktureret. OneNote Class Notebook er integreret i hvert klasserum, så læreren nemt kan producere og organisere undervisningsmateriale direkte fra Teams.

De øvrige Office 365 apps er også direkte tilgængelige i Teams. Det er derfor nemt at samarbejde og dele Word dokumenter, PowerPoints, Excelark osv. Ved at tilføje andre apps, inddrage samtaler, video osv. til at skabe motiverende og sjovt indhold, styrkes elevernes deltagelse og giver alle elever mulighed for at blive set og hørt.

Microsoft Teams er ikke kun til klassesamarbejde. Det understøtter enhver form for samarbejde og åbner for helt nye kommunikationsmåder på tværs af skolen.

Tips og tricks

Foruden alle de indbyggede funktioner i Teams, kan du også selv integrere indhold i faner på Teams. Det gør det muligt at integrere UMS direkte i et team, så der er nem og hurtig adgang til alle UMS funktionerne, uden at skulle over på en anden platform. Det kan eksempelvis gøre det muligt at integrere skema, sende smser og registrere fravær direkte fra Teams. UMS i Teams er et tilkøb, så hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for integrationen af UMS i Teams, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Office 365 Teams er afhængig af modulet Office 365 Sync.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.