Savner du viden og inspiration til udrulning af Microsoft Teams? Så er du bestemt ikke alene.

Microsoft Teams er for alvor begyndt at finde vej til klasselokalerne. Det giver en masse fordele men også en del spørgsmål. For hvordan udruller man bedst Teams på en skole? Det er der ikke et entydigt svar på, da der er mange individuelle faktorer i spil.

Vi bliver indimellem spurgt, om inLogic har svar på mange af de spørgsmål, der dukker op i den forbindelse, og om vi har en tjekliste for udrulning af Teams. Vi har en teknisk wikiside på http://wiki.inlogic.dk, men det er udelukkende teknisk viden, der bor derinde og altså ikke eksempelvis pædagogiske spørgsmål om anvendelsen af Teams. Til de spørgsmål har vi vores IT-pædagogiske konsulent Sven, som gerne besvarer spørgsmål og giver sin viden videre. Du kan kontakte Sven på sva@inlogic.dk

Vi har derudover samlet et par gode links fra Microsoft herunder til en lille Microsoft Teams vidensbank.