Flettebreve - lister

På denne side kan du se de forskellige former for lister, du kan lave i UMS Flettebreve. Klik på billederne for at se et eksempel.

Simple list

Simple list er anvendelig, hvis man har behov for at kunne udskrive en liste for et hold med brugernavn og navn på de tilmeldte studerende.

Klik her for at se koden>> 

 

Simple list with photo

Simple list with photo er anvendelig, hvis man har behov for at kunne udskrive en liste for et hold med brugernavn, navn og billede på de tilmeldte studerende.

Klik her for at se koden>> 

 

Contact list

Contact list er anvendelig, hvis man har behov for at kunne udskrive en liste for et hold med brugernavn, navn, adresse og mobil nr. på de tilmeldte studerende.

Klik her for at se koden>> 

 

Contact list with photo

Contact list with photo er anvendelig, hvis man har behov for at kunne udskrive en liste for et hold med brugernavn, navn, adresse, mobil nr. og billede på de tilmeldte studerende.

Klik her for at se koden>> 

 

Detailed list

Detailed list er anvendelig, hvis man har behov for at kunne udskrive en liste for et hold med brugernavn, navn, adresse, mobil nr., billede og CPR-nr. på de tilmeldte studerende.

Klik her for at se koden>>

 

Detailed list with photo

Detailed list with photo er anvendelig, hvis man har behov for at kunne udskrive en liste for et hold med brugernavn, navn, adresse, mobil nr., billede og CPR-nr. på de tilmeldte studerende.

Klik her for at se koden>>

 

Ved udarbejdelse af lister med billeder skal man være opmærksom på, at det er stien til billedet der bliver indsat.
Dette gør at man manuelt kan tilrette billedet med hensyn til størrelse, f.eks.: .
Det anbefales kun at sætte enten højde eller bredde, således at billedet beholder sin aspekt ratio.

Kontakt supporten

Har du behov for support på UMS eller et af de tilkøbte moduler, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores support på tlf.: +45 42 40 88 15 alle hverdage fra kl. 8.30 til 15.30. Uden for åbningstiden kan du sende os en e-mail på support@inlogic.dk.

Få fjernsupport via TeamViewer

Med TeamViewer kan du få fjernsupport til at løse eventuelle problemer, mens du ser på. Det kræver blot, at du giver os adgang til din computer. Når du klikker på knappen nedenfor, henter du TeamViewer-filen, som du herefter skal køre.

Teknisk nyhedsbrev

Tilmeld dig vores tekniske nyhedsbrev på forsiden og bliv opdateret med de seneste ChangeLogs m.m.