Avanceret CSV eksport

Med modulet Avanceret CSV eksport kan I nemt og problemfrit eksportere relevant data fra UMS i CSV-format. Dataene organiseres efter jeres ønsker og kan derefter direkte importeres til en lang række forskellige programmer og databaser., f.eks. bibliotekssystemer m.m.

Det simple tekstformat CSV anvendes i mange IT-sammenhænge, hvor større mængder data skal overføres imellem databaser eller programmer, som ikke er direkte forbundne. Selvom fil-formatet er understøttet af mange systemer, kan det være en udfordring at importere de eksporterede data, hvis ikke de er angivet præcist som importen kræver det.

Med modulet Avanceret CSV eksport undgår I de udfordringer. Modulet gør det muligt at vælge hvilke felter, der skal eksporteres og i hvilken rækkefølge, så I får eksporteret præcist de data, I har brug for. På den måde kan dataene importeres, hvor I har brug for det, helt uden gnidninger.

Muligheder i Avanceret CSV eksport

  • Foretage almindelig CSV eksport

  • Foretage CSV eksport til CØSA-formål

  • Gemme data til CSV-fil

  • Sende data som e-mail

  • Udskrive data

  • Få vist dataene på skærmen, f.eks. for at tjekke de valgte data inden de eksporteres

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Avanceret CSV Eksport er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.