SSO – Single Sign-On

Vores Single Sign-on (SSO) modul er udviklet til skoler, som gerne vil gøre det nemt for ansatte og studerende at bruge skolens forskellige elektroniske systemer. Med SSO modulet får brugerne ét login og password, som logger dem ind i alle de tilknyttede services på én gang.

Studerende kan f.eks. få adgang til skolens LMS system, bibliotekssystemet, digitale ordbøger og databaser med videnskabelige publikationer – alt sammen ved at logge ind med SSO én enkelt gang.

Det sparer dermed tid og besvær hver gang brugerne skal bruge et af skolens systemer. Samtidig giver det brugerne en enklere hverdag, fordi de slipper for frustrationer ved at skulle huske på flere forskellige logins.

Kompatibilitet

SSO modulet virker til alle systemer, der bruger SAML2 protokollen, f.eks. ADFS servere, UNI-Login og WAYF.

Afhængighed

For at kunne lave fuld service op imod andre services, kræver SSO modulet at I har en ADFS server. Endvidere kræver det, at I har modulet UMS Web.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. SSO er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.