Parkering

Modulet Parkering gør det nemt at undgå parkeringsbøder på skoler, hvis parkeringspladser administreres af ParkZone, APCOA PARKING eller City Parkeringsservice.

Via modulet kan elever og ansatte nemt få en gyldig, digital parkeringstilladelse, blot ved at indtaste deres registreringsnummer i UMS Web eller UMS Skole App (tilkøb).

Når registreringsnummeret er indtastet, bliver det tilgængeligt for parkeringsselskabet, som derved kan se, at brugeren har lov til parkere på skolen. Det giver mindre administration for skolen samt bedre service og færre parkeringsbøder til skolens elever og ansatte.

Parkeringsmodulet er et godt alternativ til skoler, der administrerer deres parkeringsplads ved hjælp af traditionelle parkeringstilladelser og som gerne vil undgå at udstede papirtilladelser til alle skolens brugere.

Fordele ved modulet Parkering

  • Skolen sparer tid og penge på at udstede parkeringstilladelser manuelt

  • Ansatte og elever sparer tid, hver gang de skal parkere

  • Brugere kan hurtigt opdatere deres registreringsnummer, hvis de skifter bil

  • Det er muligt at indtaste flere forskellige registreringsnumre

  • Kun brugere, der i forvejen er valideret af skolen, får parkeringstilladelse

  • Brugere, der f.eks. dropper ud, vil automatisk få spærret deres adgang til UMS og dermed modulet Parkering

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Parkering er afhængig af modulet UMS Web. Ønskes funktionen i app, kræver det også modulet UMS Skole App.

For at integrationen til APCOA PARKING, ParkZone og CityParkeringsservice skal fungere, kræver modulet også SLI.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.