Password Kiosk

Modulet Password Kiosk er udviklet til skoler, som gerne vil lette administrationen i forbindelse med brugere, der har glemt deres password til skolens IT-system. Via modulet kan brugere resette deres eget password, helt uden at involvere IT-afdelingen.

Kiosken giver skolens brugere mulighed for at resette deres password og generere et nyt, via en interaktiv infostander eller computer på skolen, blot ved at indtaste sit CPR-nummer. På den måde sparer skolen ressourcer, hver eneste gang en bruger har glemt sit password, fordi IT-afdelingen ikke skal involveres.

Password Kiosken kan med fordel stilles et centralt sted på skolen, som ansatte og elever har adgang i hele skolens åbningstid, så den ikke kun er tilgængelig i undervisningstiden. På den måde er det f.eks. muligt at hjælpe undervisere, der arbejder sent, samt elever, som laver gruppearbejde efter skoletid.

Fordele ved Password Kiosk

  • Elever og ansatte sparer tid og kan hurtigt komme videre

  • IT-afdelingen slipper for at resette passwords manuelt

  • Skolen sparer ressourcer fordi brugerne bliver selvhjulpne

  • Password Kiosken kan tilgås i hele skolens åbningstid

Tips og tricks

Ved at kombinere Password Kiosk med modulet SMS Send, kan skolens brugere få tilsendt deres nye password via SMS. På den
måde har de deres password ved hånden, næste gang de skal logge ind på skolens IT-system.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Password Kiosk er afhængig af modulerne UMS Web og Password-skift. Hvis man ønsker SMS-funktioner kræver det også modulet SMS Send.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.