Password-udløbsalarm

Password-udløbsalarm er et værktøj, som fortæller skolens ansatte og elever, hvornår det er tid til at forny deres password til skolens IT-system. Det er særligt en fordel for de mange brugere, der medbringer deres egne computere, som ikke er på skolens domæne og som derfor ikke får pop-ups om at de skal skifte.

Påmindelsen fra UMS sikrer, at brugerne får skiftet password i tide og på den måde undgår de, at deres konto bliver låst. Ved at forhindre, at passwords udløber og dermed at konti låser, kan skolen spare ressourcer og frigive tid i IT-afdelingen.

Skolen kan selv sammensætte den tekst, der skal udsendes til brugerne, samt indstille, hvornår Password-udløbsalarmen skal udsendes. Det er muligt at vælge forskellige intervaller for hver organisationsenhed (OU).

Tips og tricks

Ved at koble Password-udløbsalarm sammen med modulet Password Selvbetjening, får brugerne tilsendt et link til den website, hvor de kan skifte deres eget password – uden at involvere IT-afdelingen.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.