Det er blevet efterår og det betyder, at det er tid til en ny runde med ERFA-møder, som vi hermed gerne vil invitere dig med til.

Der holdes ERFA-møde i hhv. Horsens og København. Begge steder er møderne fortrinsvis for eksisterende kunder og de har til formål at skabe dialog omkring UMS i dag og i fremtiden, samt at præsentere dig for vores nye, brugbare features og modulmuligheder.

Møderne er din mulighed for at få både ny viden og feedback på dine input, samt for at påvirke, hvordan UMS bliver udviklet fremover, så vi sikrer et solidt, stabilt og innovativt system, der også fortsat modsvarer behovet hos dig og dine brugere.

Sidst, men ikke mindst, giver møderne dig også mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre UMS-brugere.

Download agendaen for ERFA-mødet her>>

Tid og sted

ERFA-møde i Horsens:
10. november 2015 kl. 10. Bemærk: Morgenmad fra kl. 09.30.
Adresse: Silkeborgvej 140, 8700 Horsens

ERFA-møde i København:
12. november 2015 kl. 10. Bemærk: Morgenmad fra kl. 09.30.

Adresse: Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest 03. november via mail til Luise på Lum@inlogic.dk. I mailen bedes du angive: 1) hvilket ERFA-møde du deltager i, 2) hvor du kommer fra, 3) hvad din stilling er, 4) dit telefonnummer og 5) om du har nogle kostmæssige hensyn.