Som mange af jer ved, afholdt vi to ERFA-møder i sidste uge, i hhv. Horsens og København. Til møderne gennemgik vi bl.a. hvad vi har lavet siden sidste ERFA og hvad vi vil arbejde på i den kommende tid.

Vi ved, at flere af jer gerne ville have været med, men ikke havde mulighed for at deltage. Derfor har vi skrevet et referat, så som giver indblik i dagen samt i de spørgsmål og kommentarer vi fik undervejs.

Vi har forsøgt at gøre referatet så udførligt som muligt, for også at tilgodese de af jer, der ikke deltog. Det betyder, at referatet er længere end normalt, men bare rolig; du behøver ikke læse det hele. Du er velkommen til at springe over dele, der ikke er vigtige for dig, og derfor har vi indsat en indholdsfortegnelse, så du nemt kan finde rundt.

Download referatet her >>

Har du spørgsmål, kommentarer eller forslag, efter du har læst referatet, er du meget velkommen til at skrive til os på forslag@inlogic.dk.

De bedste hilsner, Luise og resten af Team inLogic

PS.

Hvis du vide lidt mere om os og hvad der sker i firmaet, kan du læse den artikel Jysk Fynske Medier har skrevet om os i deres ERHVERV+ tillæg. Artiklen er på side 10 og 11 i erhvervstillægget. Læs artiklen her>>

Artikel om inLogic i Jysk Fynske Medier