Du ved det måske ikke, men lige nu kan det være, at du går glip af noget godt. Noget, som kan gøre din hverdag lettere, hvis du er underviser eller studerende på en af de mange danske skoler, som bruger Microsofts Office programmer.

Det kan være du går glip af en gratis Office 365-pakke. En pakke, der giver dig onlineversioner af Word, PowerPoint, Excel og OneNote, samt et OneDrive-lager på 1 TB. En pakke, der kan bruges på op til 5 kompatible enheder, hvad enten det er PC’er, Macs, tablets eller smartphones.

Hvis du ikke allerede har pakken, så bare rolig. Du er langt fra den eneste. Faktisk har vi fundet ud af, at der rundt omkring på de danske skoler, er rigtig mange, som ellers kunne få pakken, men som ikke kender til Microsofts tilbud.

Det vil vi nu lave om på. Om du så vil benytte dig af tilbuddet, er selvfølgelig helt op til dig :)

Hvordan får jeg så fat i den gratis Office 365-pakke?

Det kræver heldigvis hverken trylleformularer eller hemmelige invitationer eller lign., at få fingrene i den gratis Office 365-pakke. Den er kan hentes online på Microsofts hjemmeside, hvor og når det passer dig.

Men – ja, der er et lille men – for at kunne benytte dig af tilbuddet, skal din skole har en særlig aftale med Microsoft. Om det er tilfældet, kan du enten spørge skolens IT-afdeling om, eller tjekke ved at følge downloadvejledningen her>>

Det kræver også, at du har en skolespecifik mailadresse, som kan modtage ekstern e-mail, at du har internetforbindelse og at du er min. 13 år. Opfylder du de kriterier, kan du bare gå i gang :)

Læs mere om Office 365 og download den gratis pakke her>>

Rigtig god fornøjelse.

Piiist… Vil du lære, hvordan du bruger Office 365? Så har Microsofts Study Smater-team lavet nogle forskellige instruktionsvideoer, du måske vil synes om.  Klik her for at se videoerne >> eller tryk på billedet nedenfor:

Video fra Microsoft Study Smarter