Vi får heldigvis rigtig mange gode og anvendelig forslag fra vores kunder, om alt lige fra små ændringer eller tilføjelser til nye integrationsmuligheder og moduler. Vi sætter stor pris på alle idéer der kommer ind, og vi sørger hele tiden for, at vores idébank er up to date med jeres ønsker, så vi får udviklet de løsninger I står og mangler.

Især et ønske har været prioriteret højt i vores idébank, da rigtig mange har foreslået det. Det er ønsket om en løsning til at give vores kunder automatisk besked, når UMS er blevet opdateret, og en ny version er tilgængelig til download.

Det er nu blevet muligt med vores UMS Update mailliste. Hvis du tilmelder dig listen, får du automatisk en e-mail, hver gang vi releaser en ny version af UMS.update-email

E-mailen bliver automatisk genereret og udsendt, hver gang vi opdaterer UMS, og i mailen vil det stå, om opdateringen omhandler frontend eller backend. E-mailen indeholder endnu ikke en beskrivelse af opdateringen, men det arbejder vi på at implementere i næste version.

Tilmeld dig UMS Update

Hvis du ønsker at tilmelde dig UMS Update listen, kan du klikke på linket herunder og tilmelde dig med det samme. Så får du også besked næste gang vi opdaterer UMS. Tilmeld dig UMS Update >>

Du er også meget velkommen til at skive til os på forslag@inlogic.dk, hvis du har forslag eller ønsker til nye eller eksisterende moduler.