Guardian – Sagsbehandlerportal – Forældre-/værgeportal. Kært barn har mange navne og vi har endnu ikke låst os helt fast på hvad den skal hedde. Vores første udgivelse af denne nye portal har været længe undervejs, men NU er den endelig klar. Vi har i lang tid arbejdet sammen med flere af vores kunder, for at give Guardian et nødvendigt løft, og kan nu præsentere en portal i højeste kvalitet og nyeste teknologi.

Guardian henvender sig til skoler og kommuner, der ønsker at kunne give sagsbehandlere, forældre, erhvervskonsulenter og andre med relation til skolen en særlig afgrænset adgang til fraværsdata, fraværsårsager, skemainformationer og karakterer for studerende, uden samtidigt at skulle give fuld adgang til hele UMS.

I Guardian gives adgang til nøje udvalgte informationer omkring præcist de studerende, man er tilknyttet. Relationen mellem studerende og værge indtastes og opretholdes via skolens administrative system, og det er derfor nemt og fleksibelt at administrere og ændre på løbende efter behov.

Portalen giver overblik

Guardian gør det nemt at følge udviklingen af fravær progressivt. Fra forsiden får man et hurtigt overblik, hvor man kan orientere sig om de studerendes aktuelle fraværsprocent, samt hvilke studerende der er kommet nye informationer om, siden sidste login. Oversigten kan sorteres efter både fravær og navn, og studerende kan også søges frem i søgefeltet. Alt er meget enkelt og intuitivt, så alle informationer er nemme at tilgå.

Detaljeret data om den enkelte studerende

Ved et enkelt klik på en elev, får man et personligt overblik over den studerende, og kan holde et skarpt øje med det detaljerede fraværsdata, den studerendes skema, lektier og karakterer.

Ved login vises som standard de seneste 45 dages fravær, men en datovælger gør det muligt at slå fraværsdata op så langt bagud i tid som historikken tillader det.

Interesseret i Guardian?

Guardian er en del af UMS modulet Fraværsregistrering Udvidet – se mere om begge på vores hjemmeside her >> eller kontakt os på 4240 8800 eller salg@inlogic.dk, hvis du ønsker nærmere information om produktet.