Vi afholdt ERFA-møder den 7. og 9. november i hhv. Horsens og København. Til møderne gennemgik vi bl.a. hvad vi har lavet siden sidste gang og hvad vi vil arbejde på i den kommende tid. Vi ved, at flere af jer gerne ville have været med, men ikke havde mulighed for at deltage. Derfor har vi skrevet et referat, som giver indblik i dagen, samt tilføjet slides fra de eksterne indlæg om EU Persondataforordningen og AI in Education. I referatet finder du også en analyserapport, vi har fået lavet i samarbejde med Focus Advokater, i forbindelse med at den nye persondataforordning træder i kraft til maj 2018. Download referatet her >> Har du spørgsmål eller kommentarer, efter du har læst referatet, er du meget velkommen til at skrive til os på salg@inlogic.dk. Hvis du helt havde overset, at vi holdt ERFA-møder eller nåede du ikke at tilmelde dig inden pladserne var fyldt? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her >> så får du direkte besked i din indbakke, når vi inviterer til ERFA og andre arrangementer. Vi ses til ERFA igen i april :) De bedste hilsner, Anneka og resten af Team inLogic