Gruppedrev

Modulet Gruppedrev er udviklet til skoler, som gerne vil undgå manuelle administrationsopgaver i forbindelse med opstart og brug af gruppedrev. Drevene oprettes og vedligeholdes automatisk på baggrund af data fra det studieadministrative system.

Frigiv tid og undgå indtastningsfejl

Modulet kan automatisk oprette og vedligeholde gruppedrev til skolens brugere, ved at oprette aktiviteter fra det administrative
system som mapper på en filserver. På den måde får alle fag, hold eller aktiviteter et drev som brugerne kan anvende til at lagre og
dele studierelevante filer.

Ved at automatisere oprettelse så vel som vedligeholdelse af gruppedrev, spares der tid i IT-afdelingen, som i stedet kan bruges på at løse andre opgaver.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Gruppedrev er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.

Reference

Sønderborg kommune er en af de kunder, der bruger modulet Gruppedrev. Vil du høre, hvad de synes om modulet, så kontakt IT-Specialist Tommy Engholm Larsen på teje@sonderborg.dk eller tlf. 88 72 61 20.