Gruppeoprettelse

Gruppeoprettelse er et værktøj, som gør det muligt for skolens ansatte og elever selv at oprette brugerdefinerede grupper til f.eks. projekter eller tværfagligt gruppearbejde. Fordi brugerne bliver selvhjulpne, reduceres arbejdspresset i IT-afdelingen.

Via det intuitive interface kan brugerne let navngive grupper og tilføje de ønskede medlemmer. Grupperne oprettes derefter på baggrund af oplysninger fra det studieadministrative system og når det sker, opretter modulet automatisk en gruppefolder og en distributionsgruppe, så brugerne nemt kan samarbejde på tværs af fag, hold, årgange m.m.

Gruppefolderen gør det muligt for brugerne at lagre og dele relevante filer, uden at andre har adgang til dem.

Distributionsgruppen gør det nemt at sende mails til hele gruppen, uden at skulle finde eller indtaste alle modtagernes navne hver gang. Modulet gør det altså nemt for brugere at samarbejde og sparer tid, som i stedet kan bruges på at arbejde i grupperne.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Gruppeoprettelse er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.