Massebruger

Med modulet Massebrugere bliver skolen mere effektiv i sin velkomst og håndtering af midlertidige brugere. Modulet er fordelagtigt, når skolen afholder eksamen, har kursister og hold, som har fordel af at være logget på skolens system. UMS modulet Massebruger gør oprettelse og håndtering gnidningsfrit og overskueligt.

Opret brugere uden hjælp fra IT-afdelingen

Modulet gør det let for skolens personale at oprette midlertidige, unavngivne brugere. Det kræver ikke nogen forudsætninger; alle kan finde ud af modulet. Man logger ganske simpelt på web og trykker ’Opret Massebrugere’. Alle med rettighed dertil kan oprette midlertidige brugere, uden at få assistance fra IT-afdelingen, og brugerne får hver deres login.

Undgå rod i systemet

Værdien af at rydde op i brugerne i skolens system er ganske undervurderet. I UMS Massebruger kræver det blot 2 klik at sikre, at midlertidige brugere ikke fylder og roder. Via Massebruger oplysningerne på brugeren også redigeres, og der kan udskrives eller gemmes som CSV fil og meget andet.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Massebruger er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.