Password-skift

Med modulet Password-skift får udvalgte brugere, som f.eks. undervisere, mulighed for at skifte password for andre brugere med få klik. Der kan f.eks. skiftes password for hele klasser eller hold, helt uden at involvere IT-afdelingen.

Skift password på tværs af domæner

Med Password-Skift er det også muligt at skifte password for brugere, der er på et andet domæne end én selv. Det er en fordel, hvis skolen eksempelvis har undervisere og administrativt personale på ét domæne, mens eleverne er på et andet.

Spar tid på at skifte passwords

Med Password-skift kan brugere med de rigtige rettigheder, f.eks. skolens undervisere eller administrative personale, skifte password for andre brugere.

Password-skift er især en stor hjælp, hvis flere brugere skal have skiftet password på én gang, eksempelvis hele klasser eller hold, fordi det på den måde er mest tidsbesparende. Dog er det naturligvis også muligt at nulstille passwords for en enkelt bruger af gangen. Med modulet får I minimal spildtid, fordi eleverne ikke hver i sær skal bruge tid på at gå ned til IT-afdelingen og få resat deres password.

Når passwords resettes, er det muligt at angive, om brugerne skal ændre deres nye password første gang de logger ind på skolens IT-system med det. Det giver mulighed for at brugene kan få et personligt password efter eget valg, hvilket kan være nemmere at huske.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Password-skift er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.