Safeticket integration

Med Safeticket integrationen kan skolen nemt få styr på billetter, tilmeldinger og betaling til studieture, skolefester og andre arrangementer. Integrationen opretter automatisk brugere i Safeticket, så skolen sparer tid på manuel brugeroprettelse, og gør det nemt at administrere arrangementer.

Nem administration

Det kan være sin sag at arrangere skolefester, studieture m.m. og der kan være meget administration forbundet med at holde styr tilmeldinger, lave billetter og måske endda tage imod betaling. Uanset om det er for hele skolen, en årgang eller en enkelt klasse, tager det hurtigt meget tid.

Med Safeticket integrationen til UMS, får I en enkel og effektiv løsning, der kan bruges, uanset hvilken typen af arrangement og antallet af gæster.

Fordele ved at bruge Safeticket integrationen

  • Integrationen opretter automatisk skolens elever i Safeticket, så de bagefter nemt kan bestille billetter til skolens arrangementer. Oprettelsen sker på baggrund af data fra jeres studieadministrative system, hvilket betyder, at I både sparer tid på manuel oprettelser og undgår indtastningsfejl.

  • Kun elever med et gyldigt skole-login kan tilmelde sig

  • Fordi dataene trækkes fra det studieadministrative system kan I nemt kontrollere, at eleverne opfylde de krav i evt. måtte have. F.eks. kan I sikre, at det kun er elever fra en bestemt årgang, der kan få adgang til den årgangs studietur

  • Hvis et arrangement kræver betaling, kan eleverne nemt betale online via Safeticket. På den måde slipper skolen for at håndtere kontanter og det bliver nemt at få overblik over tilmeldingerne

  • Ved at bruge Integrationen til Safeticket, kan I automatisk registrere elevernes studiekort ID, når de bestiller. På den måde kan de bruge
    studiekortet som adgangsbillet og skolen kan spare ressourcer ved at printe og håndtere billetterne

Tips og tricks

Med UMS Skole App kan eleverne få et elektronisk studiekort på deres smartphone og dermed slippe for at holde styr på både billetter og et printet studiekort, når de skal til skolens arrangementer.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Safeticket integration er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.