Project Description

UMS Skole App Fraværsregistrering

Med UMS Skole App Fraværsregistrering kan din skole få endnu mere ud af UMS og jeres app. Modulet er et tilkøb, som gør det muligt at registrere elevernes tilstedeværelse via få tryk på en smartphone.

Hver eneste gang en lærer skal registrere elevernes fravær, tager det tid væk fra det, det hele handler om; undervisningen. For at gøre fraværsregistreringen mere effektiv, så læreren får mere tid til at undervise, har vi gjort det muligt at registrere fravær via en smartphone med UMS Skole App.

På få øjeblikke kan læreren tage telefonen frem, åbne app’en og markere, hvem der er til stede, hvem der er kommet for sent og hvem der har enten lovligt eller ulovligt fravær. Det er hurtigere end at bruge en computer, der først skal startes op, ligesom det også er hurtigere end at registrere på papir, skal afleveres til studieadministrationen og derefter manuelt skal indtastes i systemet.

Overskueligt interface med farvekoder

Uanset om I bruger fraværsregistreringen via computeren eller via app’en, bruges der farvekoder, som gør interfacet overskueligt og intuitivt. Via modulet Fraværsregistrering Basis, vælger I selv, hvilke fraværsmuligheder der skal være, f.eks. om der både skal være lovligt og ulovligt fravær, samt hvilken farve de forskellige muligheder skal have.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.

Reference

Skive Handelsskole er en af de kunder, der bruger modulet Fraværsregistrering i UMS Skole App. Vil du høre, hvad skolen synes om modulet, så kontakt IT-chef Ulrik Mikkelsen på um@skivehs.dk eller tlf. 22 18 17 34.