UMS Web

Giver mulighed for anvendelse af frontend moduler

Med UMS Web får I et brugervenligt frontend interface, som gør det nemmere at bruge og arbejde med UMS. UMS Web viser automatisk de moduler brugeren er tilknyttet i en enkel og overskuelig oversigt. Samtidig giver interfacet mulighed for brug af frontend moduler i UMS.

Med UMS Web-interfacet får brugerne automatisk vist de moduler, de er tilknyttet. Hvad der bliver vist afhænger af hvilke rettigheder brugerne har i systemet og af hvilke moduler skolen har tilkøbt. En lærer kan bl.a. få vist Eksamenshåndtering, Fraværsregistrering og SMS-moduler, mens elever bl.a. kan få vist Lektier, Karakter og Skema.

Foruden at være et effektivt værktøj til de daglige brugere af UMS, giver UMS Web også adgang til en lang række forskellige frontend moduler. Frontend-modulerne bruges via UMS Web-interfacet og kan derfor kun anvendes, såfremt skolen har købt UMS Web.

Frontend og Backend

For virkelig at forstå hvilken gavn I kan få af UMS Web, kræver det, at I har kendskab til opbygningen af vores UMS-løsning. UMS er bygget op af to dele; hhv. en frontend-del og en backend-del.

Backend-delen er den tekniske side af løsningen og den bruges til at klare al den bagvedliggende opsætning af UMS og de tilkøbte moduler. Backend-delen bliver normalt benyttet af skolernes IT-afdeling.

Frontend-delen, som I får adgang til ved at tilkøbe UMS Web, er et grafisk interface, der gør UMS-løsningen endnu mere nem og logisk at bruge. UMS Web er fortrinsvist for brugere som f.eks. elever, lærere og administrationspersonale, der skal udføre forskellige opgaver i dagligdagen og som ikke har brug for adgang til den bagvedliggende opsætning. Interfacet er intuitivt og kan derfor bruges selv med begrænset IT-erfaring.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.