Jeg synes det er mega lækkert at man nemt og hurtigt kan se hvad for nogle valgfag du har fået i det kommende år, så man ikke skal vente lang tid på at få det på skrift fra kontoret”, sådan udtaler Christian Jensen om skema-funktionen i UMS Skole App, i Syddansk Erhvervsskoles nye video om app’en.

Christian er bare en af de elever, der fortæller om fordelene ved app’en i videoen, der også handler om funktionerne Parkering og Studiekort.

Videoen er lavet for at fortælle eleverne på Syddansk Erhvervsskole om app’en og de ting den kan, så endnu flere begynder at bruge den.

Vi er naturligvis meget stolte over at vores app – som i sin tilpassede version bliver kaldt ’SDE Selvbetjening’ –  bliver vist så fint frem og vi vil gerne benytte lejligheden til at dele videoen med jer, så I også har mulighed for at se den.

Klik på billedet for at afspille videoen:

Vil du vide mere om app’en kan du læse om den på vores UMS Skole App produktside. På siden kan du se, hvordan de forskellige funktioner i app’en ser ud, ligesom du også har mulighed for at se eksempler på hvordan app’en ser ud, når den er tilpasset med en skoles farver og logo.