App studiekort

Studiekort i app – et digitalt studiekort

App studiekort er et tilkøb, der kan give jer endnu større glæde af at have en tilpasset app. Med studiekortet kan skolen udnytte, at telefonen er mange studerendes foretrukne medie og at de derfor altid har den inden for rækkevidde. Dermed kan skolen kan spare både tid og ressourcer på administration i forbindelse med glemte studiekort.

I kan opnå store besparelser ved at bruge det elektroniske studiekort i appen, fordi I så ikke skal trykke fysiske studiekort til alle skolens elever, ligesom I heller ikke skal gentrykke bortkomne kort. Igennem besparelserne tjener det elektroniske studiekort hurtigt sig selv hjem.

Hvis skolen anvender et kortsystem til fraværsregistrering, som er afhængigt af, at de studerende scanner deres studiekort, når de kommer og går, er der også tidsmæssige besparelser at hente. Med det elektroniske studiekort undgår skolen nemlig at skulle registrere fremmøde manuelt hver gang en elev har glemt sit studiekort.

Fordele ved studiekortet

Der er mange fordele ved at bruge App studiekort:

  • Studiekortet valideres automatisk igennem appen

  • Skolen sparer tid og ressourcer på at trykke fysiske studiekort

  • De studerende kan altid bevise, at de går på skolen, og de kan derfor f.eks. komme ind til studiefester, opnå studierabat m.m.

  • Studerende, der mister sin telefon, kan hurtigt få studiekortet tilbage ved at downloade app’en på en ny telefon

  • Stopper en studerende på studiet, vil vedkommendes adgang til app, og dermed også til studiekortet, automatisk blive fjernet

Tips & tricks

Hvis I gerne vil have endnu mere ud af Studiekort, kan I tilkøbe modulet Brugerinfo, som giver jeres elever mulighed for selv at uploade billeder eller tage et billede direkte i appen. Det giver mindre administration for skolen og eleverne har et opdateret billede.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. App studiekort er afhængig af modulet UMS Web og app.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.