Brugerinfo

Med modulet Brugerinfo får brugerne mulighed for at ændre deres  brugeroplysninger, så skolens system altid er opdateret med de rigtige oplysninger. Brugerne kan opdatere deres oplysninger hvis de f.eks. skifter telefonnummer eller mailadresse, ligesom de også kan angive, om skolen skal sende mails til deres private mailadresse eller til deres skolemail.

Via modulet er det også muligt for brugerne at uploade billeder af dem selv til skolens system, så skolens administrative personale ikke behøver at bruge tid på at tage billeder. Bruges modulet på computeren, er der mulighed for at tage et billede via webcam –  ligesom der er mulighed for at tage et selfie med telefonen, hvis skolen har sin egen UMS Skole App (tilkøb) – og derefter uploade det til systemet. Når billedet er uploadet, skal det godkendes af skolens administration for at sikre, at det lever op til skolens retningslinjer. Sidst, men ikke mindst, kan eleverne angive, hvordan deres billede må bruges og se, hvilke hold de er tilmeldt.

Modulet viser data fra skolens studieadministrative system og kan derudover tilføje flere data, afhængigt af systemet og skolens tilkøb.

Tips & tricks

Hvis I gerne vil have endnu mere ud af Brugerinfo, kan I tilkøbe modulet Parkering, der bruges til at lave digitale parkeringstilladelser til skolens brugere. Brugerne indtaster bare deres registreringsnummer i Brugerinfo, hvorefter det bliver tilgængeligt for parkeringsselskabet Parkzone. På den måde kan Parkzone se, at brugerne har lov til parkere på skolen. Det giver mindre administration for skolen og færre parkeringsbøder til skolens elever og ansatte.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Brugerinfo er afhængig af modulet UMS Web.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.