Google Classroom og Sites integration

Vi har udviklet en integration, der gør det nemt for jer at komme i gang med både læringsportalen Google Classroom og intranet- og websiteværktøjet Google Sites.

Integrationen opretter og vedligeholder automatisk brugere og rum i Google Classroom og Google Sites, på baggrund af data fra jeres studieadministrative system og/eller Uni-C. Kommer der nye elever til i løbet af skoleåret, tilføjes de helt automatisk til de rigtige undervisningsrum og sites.

Hvis I ønsker det, kan oprettelsen af klasse sites, hold sites m.m. i Google Sites være baseret på en skabelon, ligesom også oprettelsen af undervisningsrum i Google Classroom kan være det.

Både i Google Classroom og Google Sites opretholder og vedligeholder integrationen bruger-tilknytningsforhold samt sikrer den rette tildeling af rettigheder.

Automatiseringen frigiver en masse tid, der i stedet kan bruges på andre opgaver. Men vigtigst af alt: den gør det nemt at komme i gang med at bruge Google Classroom og Google Sites i undervisningen.

Integrationen kører via webservice.

Modulafhængigheder

Nogle moduler kræver andre moduler installeret. Google Classroom og Sites integration er afhængig af modulet G Suite Sync.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.