Project Description

Skema Web

Modulet Skema Web er et tilkøb til UMS, som viser skemaer for elever, undervisere, lokaler og hold på en let og overskuelig måde i din browser. Skemadataene trækkes fra UMS og derfor er skemaerne altid opdaterede.

Skema Web er mere end overskuelig skemavisning. Via modulet får I flere muligheder, som kan give jer endnu større glæde af UMS:

• Brugeren kan selv vælge om skemaet skal vises pr. dag, pr. skoleuge (5 dage), pr. uge eller pr. måned.

• Via Skema Web kan underviserne oprette noter og lektier for hver enkelt time, så eleverne hurtigt kan slå op, hvad de har for og hvad de evt. skal huske til næste time. Lektier, der oprettes, sendes automatisk videre til andre steder, hvor eleven kan se sit skema, f.eks. Office 365, G Suite og UMS Skole App. Bemærk: Lektie funktionen forusætter at I også har modulet Lektier.

• Kan vise lektier fra andre systemer, f.eks. Elevplan.

• Igennem modulet får underviserne mulighed for at sende SMS’er ud til eleverne, hvis der er vigtige beskeder, som skal gives videre. SMS muligheden er f.eks. velegnet, hvis en underviser skal minde eleverne om retningslinjerne for brug af noter til en forestående eksamen, eller i forbindelse med en studietur som kræver et andet mødetidspunkt end normalt. Bemærk: SMS funktionen forudsætter, at I også har modulet Send SMS.

• Underviseren har også mulighed for at udskrive en klasseliste over klassens elever, samt for at printe skemaer til eleverne. Det er f.eks. en fordel, hvis der er tale om elever på korte skoleforløb eller kursister på korte kurser. Via søgefunktionen kan man nemt finde de relevante studerende, undervisere, hold og lokaler. Bemærk: Disse funktioner forudsætter, at I også har modulet Flettebreve.

• Via et enkelt klik på en skemabrik, kan underviseren blokere et hold elevers internetadgang, f.eks. i forbindelse med en eksamen. Skal
blokeringen ophæves, kræves der kun et enkelt klik mere. For at kunne blokere internettet, er modulet Internetblokering påkrævet.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i modulet og vil have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 42 40 88 00 eller skriv til os på salg@inlogic.dk.

Reference

Skive Handelsskole er en af de kunder, der bruger Skema Web. Vil du høre, hvad skolen synes om modulet, så kontakt IT-chef Ulrik Mikkelsen på um@skivehs.dk eller tlf. 22 18 17 34.

Billeder af modulet

Få mere at vide om modulet